Camping Coterlet

Camping Coterlet is een Kampeerterrein gelegen aan Palestinaweg 1 in Nijkerk.

Meer informatie over Camping Coterlet in Nijkerk

Welkom bij Camping Coterlet in Nijkerk! Deze camping biedt rust en een prachtige omgeving om van te genieten. Het is een ideale plek om te kamperen bij de boer en dient als een heerlijke uitvalsbasis. Op de camping zijn er zwembaden en je kunt fietsen en wandelen in de omgeving. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te vissen. De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Naast de camping is er ook een bed & breakfast genaamd Mansgoed. Dit appartement is bekroond met 5 sterren door gasten via Airbnb. Het is een romantisch uitje met opgemaakte bedden en een uitgebreid ontbijt. De tarieven en beschikbaarheid van het appartement zijn te vinden op de website. Op de camping zijn er ruime kampeerplaatsen, gratis wifi en sanitaire voorzieningen. Ook zijn er recreatieve voorzieningen en faciliteiten voor kinderen. De camping ligt centraal aan de rand van de Veluwe, dicht bij plaatsen als Bunschoten-Spakenburg en Polder Arkemheen. In de omgeving is er nog veel meer te ontdekken. Nijkerk is een stad die zijn naam te danken heeft aan de 'nieuwe kerk'. Er is genoeg te doen in Nijkerk. Op de website van Camping Coterlet zijn de tarieven voor 2023 te vinden voor zowel de camping als het appartement. Voor informatie of reserveringen kun je terecht bij Camping Coterlet of Bed & Breakfast Mansgoed. Er zijn ook foto's te vinden van de camping op de website. Tot slot zijn er positieve reviews te.

Wil je weten wat Camping Coterlet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Coterlet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Coterlet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Coterlet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Camping Coterlet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Coterlet

Bezoekers bekeken ook