Camperpark Nijkerk aan Zee

Camperpark Nijkerk aan Zee is een Camperplaats gelegen aan Zeedijk 1a in Nijkerk.

Meer informatie over Camperpark Nijkerk aan Zee in Nijkerk

Nijkerk aan Zee is de nieuwe naam van het recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn en biedt een openbaar strand en camperpark. Het strand, de ligweide en de voorzieningen maken het de ideale plek voor een dagje uit en camperpark. Sinds 12 juni 2020 zijn de camperplaatsen geopend, er zijn 25 plekken beschikbaar met elektriciteit en sanitair. Reserveren is niet mogelijk, maar u kunt uw verblijf gemakkelijk zelf invoeren bij de kiosk op locatie. Het camperpark is nu afgescheiden van de strandgasten door een eigen slagboom. In de winterperiode kan het waterpunt en de sanitaire voorzieningen gesloten zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat Camperpark Nijkerk aan Zee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperpark Nijkerk aan Zee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperpark Nijkerk aan Zee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperpark Nijkerk aan Zee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Camperpark Nijkerk aan Zee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperpark Nijkerk aan Zee

Bezoekers bekeken ook