Cadran Consultancy B.V.

Cadran Consultancy B.V. is een IT-consultancy gelegen aan De Beek 7 in Hoevelaken.

Meer informatie over Cadran Consultancy B.V. in Hoevelaken

Cadran Consultancy is een Oracle-partner in Nederland met 25 jaar ervaring in het implementeren, ondersteunen en hosten van ERP-systemen voor groothandels, productiebedrijven en commodity traders. Ze zijn gespecialiseerd in Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud. Als gecertificeerd Platinum Business Partner biedt Cadran complete ERP-oplossingen en een breed scala aan diensten, waaronder consultancy, implementatie, upgrades en support. Ze zijn ook een founding partner van Redfaire International, een joint venture van 11 Oracle ERP-partners die klanten helpt internationaal te groeien. Met een team van meer dan 750 consultants in 23 landen kunnen ze JD Edwards en aanverwante oplossingen implementeren, hosten en uitbreiden. Cadran is gevestigd in Hoevelaken, Nederland.

Wil je weten wat Cadran Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cadran Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cadran Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cadran Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Cadran Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cadran Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook