Bunzlau Castle

Bunzlau Castle is een Groothandelswinkel gelegen aan Ohmstraat 20 in Nijkerk.

Meer informatie over Bunzlau Castle in Nijkerk

Bunzlau Castle biedt een collectie handgestempeld en duurzaam servies, keukentextiel en woonaccessoires voor de feestdagen. Ze hebben een samenwerking met het Van Gogh Museum voor een keramiekcollectie geïnspireerd op de werken van Vincent van Gogh. Alle producten worden op een eerlijke manier geproduceerd en gemaakt met duurzame materialen. Het servies wordt met de hand gestempeld in Polen, waardoor elk product uniek is. In de nieuwe collectie vind je feestelijke bloemen en bekende patronen zoals Blue Diamond en Hearts. Er zijn ook recepten en inspiratie beschikbaar, zoals het samenstellen van kruidenthee en het dekken van de tafel in Bunzlau Castle stijl. Daarnaast biedt Bunzlau Castle gratis verzending in Nederland en België boven de 65 euro. Het servies en keukentextiel zijn ideaal als cadeau en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De keukentextiel collectie bevat verschillende designs, van klassieke ruiten tot dierenprints. Bunzlau Castle heeft ook cadeausets en dankzij de verhalen van hun fans blijven ze inspiratie bieden.

Wil je weten wat Bunzlau Castle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bunzlau Castle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bunzlau Castle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bunzlau Castle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bunzlau Castle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bunzlau Castle

Bezoekers bekeken ook