Brouwer Storage Consultancy

Brouwer Storage Consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Olevoortseweg 43 in Nijkerk.

Meer informatie over Brouwer Storage Consultancy in Nijkerk

Brouwer Storage Consultancy (BSC) is een onafhankelijk adviesbureau met bijna 40 jaar ervaring in de opslagmarkt. Ze hebben alle ontwikkelingen en trends meegemaakt, van IBM mainframes tot hyper converged infrastructuren en van legacy datacenters tot de private, public en hybride cloud. Ze zijn gespecialiseerd in advies en consultancy en werken leveranciersonafhankelijk, waardoor ze objectieve en onafhankelijke aanbevelingen kunnen geven. BSC biedt ook seminars en workshops aan, waarvoor je je kunt registreren. Daarnaast hebben ze een LinkedIn-groep waar klanten en referenties elkaar kunnen vinden. Je kunt contact met hen opnemen via hun kantoor in Nijkerk, Nederland.

Wil je weten wat Brouwer Storage Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brouwer Storage Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brouwer Storage Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brouwer Storage Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Brouwer Storage Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brouwer Storage Consultancy

Bezoekers bekeken ook