Brasserie Kade 10

Brasserie Kade 10 is een Restaurant gelegen aan Westkadijk 10 in Nijkerk.

Meer informatie over Brasserie Kade 10 in Nijkerk

Brasserie Kade 10 is een veelzijdige locatie voor verschillende gelegenheden. Het is gevestigd in een oude chocoladefabriek aan de haven en beschikt over een groot parkeerterrein. De brasserie heeft een gastvrije sfeer en biedt ook banquet- en vergaderzalen. Het is de ideale plek voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Voor speciale wensen kunnen arrangementen op maat gemaakt worden. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via info@kade10.nl of 033-2464042. Brasserie Kade 10 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 22.00 uur, op zondag en maandag is het gesloten.

Wil je weten wat Brasserie Kade 10 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Kade 10 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Kade 10? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Kade 10 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Brasserie Kade 10 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Kade 10

Bezoekers bekeken ook