Bouw van Kommer

Bouw van Kommer is een Bouwbedrijf gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 11 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Bouw van Kommer in Nijkerkerveen

Bouwbedrijf Van Kommer biedt volledige begeleiding en uitvoering bij nieuwbouw, verbouw en restauratie van monumenten. Ze zorgen voor een perfecte afwerking en streven naar het creëren van het gewenste resultaat. Daarnaast bieden ze ook verhuur van bouwmaterialen en machines aan. Het bedrijf heeft een diverse portfolio, van privéhuizen tot complete woonwijken en werkt zowel voor particuliere klanten als corporaties. Ze hebben recente projecten in Zwolle en Bunschoten Spakenburg uitgevoerd en zijn bereikbaar voor een offerte op maat.

Wil je weten wat Bouw van Kommer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouw van Kommer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouw van Kommer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw van Kommer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bouw van Kommer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouw van Kommer

Bezoekers bekeken ook