Bontom

Bontom is een Chocolaterie gelegen aan Smitspol 20T in Nijkerk.

Meer informatie over Bontom in Nijkerk

Bij Bontom kunt u terecht voor hoogwaardige chocolade producten. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw persoonlijke en unieke chocolade producten worden gerealiseerd, die representatief zijn voor uw bedrijf. Maar ook als particulier kunt u bij Bontom terecht. U kunt een doosje bonbons laten samenstellen uit de bonboncollectie of zij kunnen speciaal voor u op zoek gaan naar het perfecte chocolade cadeau voor bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum of verjaardag. U kunt een bezoek brengen aan hun chocolaterie of bestellen via de webshop. Als u contact wilt opnemen met Bontom, kunt u bellen naar 06 - 127 136 76 of een e-mail sturen naar info@bontom.nl. Ze zijn gevestigd aan Smitspol 20T, 20V in Nijkerk.

Wil je weten wat Bontom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bontom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bontom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bontom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bontom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bontom

Bezoekers bekeken ook