BonChef.nl

BonChef.nl is een Softwarebedrijf gelegen aan Galvanistraat 23 in Nijkerk.

Meer informatie over BonChef.nl in Nijkerk

BonChef is het goedkoopste complete reserveringssysteem in Nederland. Het systeem is inclusief een tafelplan, de mogelijkheid om shifts in te stellen en de Google Reserve knop. Er zijn geen extra kosten voor het aantal couverts. BonChef is een kwalitatief, betaalbaar en innovatief systeem waarbij de restaurateur zelf bepaalt welke functies hij wil gebruiken. Het reserveringssysteem is overzichtelijk en biedt een helder overzicht van alle reserveringen. In het persoonlijke dashboard van BonChef vind je de reserveringen voor de huidige dag, de meest recent ontvangen reserveringen en de kanalen waarlangs de reserveringen zijn gemaakt. Gasten kunnen 24/7 online reserveringen maken via de eigen website van de restaurateur en via Google Maps. De restaurateur ontvangt direct een melding per e-mail bij elke online reservering en kan ervoor kiezen om deze handmatig of automatisch te bevestigen. BonChef zorgt altijd voor een optimale bezetting door automatisch een tafelschikking te maken voor alle inkomende reserveringen. Voor slechts € 39,50 per maand maakt de restaurateur gebruik van BonChef, waarbij alle reserveringen zijn inbegrepen. De restaurateur heeft volledige controle over het beheer van reserveringen en gastgegevens, en kan op elk moment de openings- en reserveertijden aanpassen en het aantal beschikbare stoelen voor online reserveringen wijzigen. BonChef bouwt automatisch een gastenlijst op, waardoor terugkerende gasten direct herkend worden en hun speciale wensen bekend zijn. BonChef wordt steeds meer gebruikt door hore.

Wil je weten wat BonChef.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BonChef.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BonChef.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BonChef.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar BonChef.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BonChef.nl

Bezoekers bekeken ook