Boekhandel Roodbeen B.V.

Boekhandel Roodbeen B.V. is een Boekwinkel gelegen aan Plein 5 in Nijkerk.

Meer informatie over Boekhandel Roodbeen B.V. in Nijkerk

Bij Boekhandel Roodbeen is altijd wel iets te beleven. Op 11 november is er een taalquiz voor taalliefhebbers georganiseerd door J.P. Pellemans. Op 18 november is er de mogelijkheid om Nico de Haan te ontmoeten. Verder wordt er verwezen naar de top 10 best verkochte boeken, boeken die besproken zijn in Khalid en Sophie, nieuwe boeken en nieuwe ebooks. Ook wordt het nieuwe boek van Christy Lefteri, genaamd "Het boek van vuur", genoemd. In het boekennieuws wordt vermeld dat Martin Bossenbroek de Libris Geschiedenis Prijs 2023 heeft gewonnen, dat er nominaties zijn voor de Food and Friends Gouden Kookboek 2023 en dat Wessel te Gussinklo is overleden. De boekhandel biedt gratis bezorging aan voor nieuwe boeken vanaf €20 binnen Nederland en bezorgt binnen 1-2 dagen. Klanten kunnen ook ruilen of retourneren bij meer dan 220Libris of Blz.-boekhandels in de buurt. De openingstijden van Boekhandel Roodbeen worden vermeld, evenals het telefoonnummer en e-mailadres voor contact. De boekhandel is aangesloten bij Libris.nl.

Wil je weten wat Boekhandel Roodbeen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Roodbeen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Roodbeen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Roodbeen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Boekhandel Roodbeen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Roodbeen B.V.

Bezoekers bekeken ook