Body & More

Body & More is een Schoonheidssalon gelegen aan Vrouwenweg 1d in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Body & More in Nijkerkerveen

Body & More Nijkerkerveen in de regio Amersfoort biedt verschillende diensten aan op het gebied van schoonheid en gezondheid. Ze zijn gespecialiseerd in permanente ontharing, het verwijderen van tatoeages, tanden bleken, permanente make-up en figuurcorrectie met behulp van ultrasound. Ze geloven dat gezonde voeding en lichaamsbeweging kunnen helpen om bepaalde ziektes te voorkomen en om op een gezond gewicht te blijven. Daarnaast bieden ze ook voedingscoaching aan en maken ze gebruik van Miha Bodytec, een technologie die helpt bij het versterken van de spieren. Bij Body & More Nijkerkerveen kun je dus terecht voor verschillende behandelingen om je lichaam en gezondheid te verbeteren.

Wil je weten wat Body & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Body & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body & More

Bezoekers bekeken ook