Blokker Nijkerk

Blokker Nijkerk is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Brede Beek 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Blokker Nijkerk in Nijkerk

Bij Blokker Brede Beek Nijkerk vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. De winkel biedt onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen aan. Daarnaast heeft de winkel huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ook zijn er producten verkrijgbaar om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. De klant kan zowel in de winkel als online terecht voor advies en het bestellen van producten. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Blokker Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Blokker Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Nijkerk

Bezoekers bekeken ook