Blokker Hoevelaken

Blokker Hoevelaken is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Westerdorpsstraat 6 in Hoevelaken.

Meer informatie over Blokker Hoevelaken in Hoevelaken

Bij Blokker Westerdorpstraat Hoevelaken vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten en schoonmaakartikelen. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt naar de winkel gaan en advies krijgen van de medewerkers, of je kunt online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of ophalen in een van hun winkels. Ze hebben ook wekelijkse folderaanbiedingen en kortingsacties, en je kunt op de hoogte blijven via hun social media kanalen. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Blokker Hoevelaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Hoevelaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Blokker Hoevelaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook