Blij met Maaike

Blij met Maaike is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Weidelaan 33D in Hoevelaken.

Meer informatie over Blij met Maaike in Hoevelaken

Samenvatting: In deze tekst wordt de dienstverlening van kinder- en jongerencoach Maaike Broeksma, genaamd 'Blij met Maaike', beschreven. Maaike biedt begeleiding, coaching en training aan kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten of te maken hebben met diverse problemen zoals boosheid, stress, faalangst en moeite op school. Ze maakt gebruik van erkende technieken zoals NLP, visualisaties en tekenen om effectieve coaching te bieden. Daarnaast benadrukt ze het belang van ouderbetrokkenheid en toekomstgericht werken. Maaike biedt een praktische, laagdrempelige en kortdurende begeleiding aan, waarbij ze zich richt op het heden en kleine stapjes van onschatbare waarde. Ze heeft specialisatie in NLP, creëert flexibele locaties en staat bekend om haar liefdevolle benadering. Maaike zelf is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze is ook creatief en ondersteunt ondernemers in social media. De tekst eindigt met positieve ervaringen van ouders die Maaike hebben ingeschakeld voor hun kinderen.

Wil je weten wat Blij met Maaike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blij met Maaike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blij met Maaike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blij met Maaike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Blij met Maaike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blij met Maaike

Bezoekers bekeken ook