Beweegmasters Sport BSO Nijkerk

Beweegmasters Sport BSO Nijkerk is een Naschoolse opvang gelegen aan Luxoolseweg 32 in Nijkerk.

Meer informatie over Beweegmasters Sport BSO Nijkerk in Nijkerk

Beweegmasters Sport BSO biedt buitenschoolse opvang in Hoevelaken en Nijkerk, waarbij sport/bewegen en een gezonde leefstijl centraal staan. Het doel is om kinderen te laten ontspannen door zich in te spannen met sport- en spelactiviteiten, waarbij de ontwikkeling van het kind op persoonlijk, sportief en sociaal gebied wordt gestimuleerd. Plezier staat voorop en er wordt gestreefd naar een veilig klimaat waarin elk kind zich kan ontwikkelen. De Sport BSO biedt een veelzijdig aanbod aan spel- en sportactiviteiten en creëert een vertrouwde omgeving waar kinderen lekker kunnen bewegen. Beweegmasters Sport BSO is op zoek naar actieve, sportieve en enthousiaste pedagogisch medewerkers om het team te versterken.

Wil je weten wat Beweegmasters Sport BSO Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beweegmasters Sport BSO Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beweegmasters Sport BSO Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beweegmasters Sport BSO Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beweegmasters Sport BSO Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beweegmasters Sport BSO Nijkerk

Bezoekers bekeken ook