Bethelgemeente

Bethelgemeente is een Kerk gelegen aan Bessel van Butselerlaan 2 in Hoevelaken.

Meer informatie over Bethelgemeente in Hoevelaken

Beste gemeenteleden, er is een boekenlijst voor de kerstboeken beschikbaar gesteld voor kinderen van de basisschool. Ze mogen een boek uitkiezen van de lijst, waarbij boeken uit een serie ook gekozen mogen worden. Daarnaast organiseert het actiecomité een rookworsten- en rollade actie nu het buiten kouder wordt. Bestelformulieren liggen klaar in de kerk en bestellingen kunnen worden opgehaald tijdens de gemeenteavond op 3 november. Verder worden de gehouden diensten ingekort tot schriftlezing en preek en komen deze op het openbare deel van het YouTube kanaal van de gemeente. Er zijn ook live-diensten gepland op verschillende data in november.

Wil je weten wat Bethelgemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethelgemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethelgemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethelgemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bethelgemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethelgemeente

Bezoekers bekeken ook