Berendse Timmerwerken

Berendse Timmerwerken is een Bouwbedrijf gelegen aan Lanecamp 28 in Nijkerk.

Meer informatie over Berendse Timmerwerken in Nijkerk

Bouwbedrijf Berendse Timmerwerken is een gespecialiseerd bouwbedrijf in Nijkerk dat zich richt op nieuwbouw, verbouw en onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf streeft ernaar om klanten van A tot Z te begeleiden en biedt uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Flexibiliteit is belangrijk voor het bouwbedrijf, daarom kunnen ze ook in de avonduren en op zaterdag diensten verlenen. Ze zorgen ervoor dat de klus pas klaar is als alles weer keurig is opgeruimd. Op de website zijn verschillende projecten te bekijken, zoals het vervangen van trappen, badkamer verbouwingen en het plaatsen van een veranda. Er zijn ook positieve reviews te lezen van tevreden klanten, die de goede communicatie, vakmanschap en netheid van het bedrijf prijzen. Bouwbedrijf Berendse Timmerwerken is gevestigd in Nijkerk en voert bouwprojecten uit in het midden van Nederland.

Wil je weten wat Berendse Timmerwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berendse Timmerwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berendse Timmerwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berendse Timmerwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Berendse Timmerwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berendse Timmerwerken

Bezoekers bekeken ook