Ben de Ruiter tweewielers

Ben de Ruiter tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Vrijheidslaan 9 in Nijkerk.

Meer informatie over Ben de Ruiter tweewielers in Nijkerk

Woensdag 18 oktober is Ben de Ruiter Tweewielers gesloten vanwege een beursbezoek. Bij Ben de Ruiter Tweewielers kunt u terecht voor een breed aanbod aan fietsen, accessoires en service. U kunt een afspraak inplannen en er is ook een fietsgroep waar u zich bij kunt aansluiten. Daarnaast organiseert de winkel evenementen en hebben ze een eigen fietsmerk genaamd BdRbikes. Er zijn ook nieuwe modellen beschikbaar, zoals de Giant TCR Advanced Disc met 22 versnellingen en hydraulische schijfremmen, de Riese & Müller Swing 3 city met 8 versnellingen en hydraulische velgremmen, en de BdR S4-R Ultegra di-2 met 24 versnellingen en hydraulische schijfremmen. Daarnaast zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals beenwarmers en fietshandschoenen. De winkel is een Shimano Service Centre en de contactgegevens zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Ben de Ruiter tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ben de Ruiter tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ben de Ruiter tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ben de Ruiter tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Ben de Ruiter tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ben de Ruiter tweewielers

Bezoekers bekeken ook