Beekcom Computers

Beekcom Computers is een Computerreparatie gelegen aan Vanenburg 18 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Beekcom Computers in Nijkerkerveen

Beekcom Computers is een Computer Service bedrijf en specialist in Nijkerkerveen en omstreken. Ze bieden computers, game pc's, zakelijke pc's en laptops aan. Daarnaast verkopen ze ook rookmelders die vanaf 1 juli 2022 verplicht zijn in Nederland. Beekcom raadt aan om draadloos koppelbare rookmelders te kopen, zodat alle rookmelders afgaan als er één afgaat. Ze leveren ook professionele gereedschappen en kunnen computers op maat samenstellen. Ze bieden persoonlijk advies en een uurtarief van €45,- incl. BTW. Windows 8.1 wordt niet langer ondersteund vanaf 10 januari 2023, maar Beekcom kan bestaande desktops en laptops upgraden naar Windows 11.

Wil je weten wat Beekcom Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beekcom Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beekcom Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beekcom Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beekcom Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beekcom Computers

Bezoekers bekeken ook