Beautysalon studio Rosa

Beautysalon studio Rosa is een Schoonheidssalon gelegen aan Oosterdorpsstraat 11 in Hoevelaken.

Meer informatie over Beautysalon studio Rosa in Hoevelaken

Studio Rosa is de grootste beautysalon in de regio van Hoevelaken, Amersfoort en Nijkerk. Ze bieden een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen met minerale grondstoffen uit de Dode Zee, evenals minerale make-up met een huidskleur analyse. Daarnaast bieden ze ook lichaamsmassages, waxen, cryolipolyse, IPL/SHR, wimperextensions, opleidingen, workshops en beauty kinderfeestjes aan. Studio Rosa staat bekend om hun DUO behandelingen en biedt een resultaat van hoge kwaliteit met uitstekende service. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 033-2018402 of door middel van het online contactformulier. Ze bedienen een groot werkgebied, waaronder Soest, Blaricum, Huizen, Hilversum, Bussum, Naarden, Baarn, Utrecht, Zeist, Nijkerk, Almere, Barneveld, Leusden, Putten, Bilthoven, Diemen, Voorthuizen, Hoogland en Lunteren.

Wil je weten wat Beautysalon studio Rosa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon studio Rosa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon studio Rosa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon studio Rosa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beautysalon studio Rosa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon studio Rosa

Bezoekers bekeken ook