Beautysalon Goudsmid

Beautysalon Goudsmid is een Wimpersalon gelegen aan Watergoorweg 58 in Nijkerk.

Meer informatie over Beautysalon Goudsmid in Nijkerk

Beautysalon Goudsmid is een specialist op het gebied van wimperbehandelingen en huidverbetering. Ze streven ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en je een verzorgde en mooie uitstraling te geven. Ze bieden op maat gemaakt advies aan dat aansluit op jouw wensen. In de salon in Nijkerk kun je terecht voor wimperextensions van de hoogste kwaliteit, die zorgen voor mooie volle en lange wimpers zonder gebruik van mascara. De extensions zijn praktisch gewichtloos en beschadigen je eigen natuurlijke wimpers niet. Daarnaast geven ze volume, extra lengte en kleur aan je wimpers, en laten ze je ogen gelift/opener lijken. De behandeling is pijnloos en kan worden gedaan met de one by one techniek of de VOLUME 2D-6D techniek. Je kunt contact opnemen met Beautysalon Goudsmid via info@beautysalon-goudsmid.nl of 06-46827571.

Wil je weten wat Beautysalon Goudsmid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Goudsmid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Goudsmid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Goudsmid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beautysalon Goudsmid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Goudsmid

Bezoekers bekeken ook