Beautysalon By Larissa

Beautysalon By Larissa is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Kotter 6 in Nijkerk.

Meer informatie over Beautysalon By Larissa in Nijkerk

Beautysalon By Larissa heeft vanaf 1 september een nieuwe prijslijst. Als uw afspraak na 1 september gepland staat, geldt nog de oude prijs. De eigenaresse van de salon, Larissa Schriever, is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 4 en pedicure. In de salon wordt gewerkt met verschillende merken, waaronder Extenso Skincare, wat zorgt voor een geschikte behandeling voor elk huidtype. De salon is gevestigd in de wijk Corlaer in Nijkerk en biedt een goede intake, advies en luisteren naar uw wensen om samen naar een prachtig resultaat en ontspanning voor lichaam en geest te werken. Beautysalon By Larissa is aangesloten bij ProVoet, wat betekent dat u verzekerd bent van een professionele behandeling.

Wil je weten wat Beautysalon By Larissa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon By Larissa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon By Larissa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon By Larissa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beautysalon By Larissa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon By Larissa

Bezoekers bekeken ook