Beauty-Lab Lieke

Beauty-Lab Lieke is een Schoonheidssalon gelegen aan in .

Meer informatie over Beauty-Lab Lieke in

Beauty-Lab is een schoonheidssalon die zich richt op dierproefvrije, veganistische en natuurlijke producten. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder huidverbetering, gezichtsbehandelingen, wimpers, wenkbrauwen, nagels, waxen, massages en visagie. Alle prijzen zijn te vinden op de website en er zijn cadeaubonnen beschikbaar. De eigenaresse, Lieke Boelens, is sinds 2017 trots eigenaresse van Beauty-Lab en heeft verschillende diploma's en trainingen behaald op het gebied van wimpers, wenkbrauwen, visagie en huidcoach. De salon is gevestigd in Hoogland en werkt uitsluitend op afspraak.

Wil je weten wat Beauty-Lab Lieke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty-Lab Lieke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty-Lab Lieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty-Lab Lieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beauty-Lab Lieke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty-Lab Lieke

Bezoekers bekeken ook