Beauty by daan

Beauty by daan is een Schoonheidssalon gelegen aan De Ruyterstraat 47 in Nijkerk.

Meer informatie over Beauty by daan in Nijkerk

Danielle van Leijenhorst is een schoonheidsspecialiste in Nijkerk en heeft sinds 2011 haar eigen schoonheidssalon. Haar doel is om mensen met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Ze blijft up-to-date in de wereld van de schoonheidsspecialist door het volgen van cursussen en trainingen. Ze biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen aan, zoals huidverzorging en huidverbetering. Ze adviseert haar klanten niet alleen in de salon, maar ook voor thuisverzorging. Ze werkt met het merk Salonne Pro, dat biologische en natuurlijke producten biedt en in Nederland wordt geproduceerd. Beauty by Daan is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS.

Wil je weten wat Beauty by daan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by daan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by daan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by daan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Beauty by daan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by daan

Bezoekers bekeken ook