Bast Driedorp

Bast Driedorp is een Fietsenwinkel gelegen aan Barneveldseweg 113-115 in Nijkerk.

Meer informatie over Bast Driedorp in Nijkerk

Bast Driedorp is een tankstation, fietswinkel en aanhanger- en springkussenverhuurder. Ze bieden niet alleen brandstof, maar ook frisdrank, snoep, nieuwe en gebruikte fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Daarnaast hebben ze een werkplaats voor reparaties en onderhoud aan fietsen, kan je fietsen huren, gasflessen kopen en aanhangers huren. Het tankstation heeft een gemoedelijke sfeer en ze streven naar vergaande service. Ze zijn gevestigd op Barneveldseweg 115 in Nijkerk en zijn telefonisch bereikbaar op 033 245 37 86. De openingstijden van de shop en fietsenwinkel zijn van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Tanken kan 24/7 aan de pomp.

Wil je weten wat Bast Driedorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bast Driedorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bast Driedorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bast Driedorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bast Driedorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bast Driedorp

Bezoekers bekeken ook