Baruch ICT BV

Baruch ICT BV is een IT-consultancy gelegen aan Arkerpoort 18 in Nijkerk.

Meer informatie over Baruch ICT BV in Nijkerk

Baruch ICT is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van IT-infrastructuur. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder een supportdesk, systeem- en netwerkbeheer, cyberbeveiliging, implementatie van security awareness, levering van hardware en software, projecten en consultancy. Ze werken met Microsoft 365, een pakket met geïntegreerde applicaties zoals Microsoft To Do, Planner en Forms, die het werk makkelijker en efficiënter maken. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in Linux, een open-source-besturingssysteem dat vaak wordt gebruikt voor bedrijfskritische systemen. Ze bouwen ook systemen voor zwaardere applicaties zoals SAP HANA en SAP Business One. Verder bieden ze services aan op het gebied van online werkplekken, data privacy en security, systeembeheer, Docker (container-technologie) en migraties. Baruch ICT bestaat sinds 2014 en heeft een open en persoonlijke benadering naar klanten. Ze zijn 24/7 bereikbaar en werken zowel op locatie van de klant als vanuit hun kantoor in Nijkerk. Ze hebben een eigen werkplek voor elke engineer, een ruime kantine, vergaderzaal, trainingsruimte en serverruimte. Baruch ICT streeft ernaar om met passie te blijven werken en zich voortdurend te ontwikkelen op het gebied van IT.

Wil je weten wat Baruch ICT BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baruch ICT BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baruch ICT BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baruch ICT BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Baruch ICT BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baruch ICT BV

Bezoekers bekeken ook