Bakkerij Ten Have

Bakkerij Ten Have is een Bakkerij gelegen aan Gasthuisstraat 23 in Nijkerk.

Meer informatie over Bakkerij Ten Have in Nijkerk

Bakkerij Ten Have is een ambachtelijke bakkerij in Nijkerk die zich onderscheidt door het zelf maken van hun producten sinds 1977. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder beschild, truffels, Gelders roggebrood, low-carb brood, appelcarree, Admiraal brood, gevulde koeken en rozijnenbrood. Veel van deze producten zijn uniek in Nederland en trekken bezoekers naar Nijkerk. Naast de winkel hebben ze ook een koffie- en tearoom waar klanten kunnen genieten van koffie, thee en lekkernijen. Tijdens de zomermaanden is er ook een terras waar belegde broodjes worden geserveerd. Bakkerij Ten Have is trots op hun ambachtelijke werkwijze en het zelf maken van alle producten, ook al kost dit meer tijd en is het niet altijd efficiënt. Ze geloven dat dit zorgt voor meer smaak, beleving en karakter. Ze vertegenwoordigen ook het toerisme in de regio en zijn te vinden op fiets- en wandelroutes in de omgeving. Mocht je in de buurt zijn, dan nodigen ze je uit om langs te komen en te genieten van hun producten. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bakkerij Ten Have verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Ten Have of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Ten Have? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Ten Have het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bakkerij Ten Have reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Ten Have

Bezoekers bekeken ook