Bakkerij Schreuder

Bakkerij Schreuder is een Bakkerij gelegen aan Molenplein 13 in Nijkerk.

Meer informatie over Bakkerij Schreuder in Nijkerk

Bakkerij Schreuder heeft een folder gedownload met informatie voor consumenten en bedrijven over Sinterklaas en hun specialiteiten. Ze bieden ambachtelijke producten aan van Bijzonder & Puur van (zorg)boerderij De Eekhoeve, lokale honing van imkerij Fam. Kok in Uddel en 3-sterren Beter Leven eieren van Boer Dik van pluimveehouderij Verbeek Vaassen. Daarnaast organiseren ze activiteiten zoals fietsen en wandelen op de Veluwe, en laten ze de mooiste plekjes van de Veluwe zien. In het nieuws melden ze dat er lekkernijen in de aanbieding zijn, waaronder een roomboter amandelstaaf en frikandelbroodjes. Ook kondigen ze aan dat ze verkozen zijn tot Top Bakker van het jaar 2022 tijdens het Bakkersfestijn van Top Bakkers. Ten slotte vermelden ze hun zakelijke diensten en adressen van hun winkels in verschillende steden.

Wil je weten wat Bakkerij Schreuder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Schreuder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Schreuder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Schreuder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bakkerij Schreuder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Schreuder

Bezoekers bekeken ook