Bakker Bedrijfswagens Nijkerk

Bakker Bedrijfswagens Nijkerk is een Vrachtwagendealer gelegen aan Nijverheidsstraat 49 in Nijkerk.

Meer informatie over Bakker Bedrijfswagens Nijkerk in Nijkerk

Bakker Bedrijfswagens is een bedrijfswagen specialist met twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Ze zijn dealer voor merken als DAF, GINAF, TATRA, IVECO Daily en Fiat Professional. Het bedrijf houdt zich bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van deze merken. Ze hebben ook speciale vestigingen voor camperonderhoud en autoschadeherstel. Bakker Bedrijfswagens is momenteel op zoek naar bedrijfswagen- en truckmonteurs om hun team te versterken. Ze bieden ook een nieuwsbrief aan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Bakker Bedrijfswagens Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bedrijfswagens Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bedrijfswagens Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bedrijfswagens Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Bakker Bedrijfswagens Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bedrijfswagens Nijkerk

Bezoekers bekeken ook