B&B De Lotus

B&B De Lotus is een Bed & Breakfast gelegen aan Hofweg 2 in Hoevelaken.

Meer informatie over B&B De Lotus in Hoevelaken

B&B De Lotus is een vakantiehuis gelegen in Hoevelaken, een landelijk gebied in Nederland. Het biedt gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid. De eigenaar van de accommodatie is Jos Berens. De locatie is gunstig gelegen in de buurt van verschillende plaatsen zoals Achterhoek, Appel, De Veenhuis, Doornsteeg, Driedorp, Holk, Holkerveen, Kruishaar, Nekkeveld, Nijkerkerveen, Prinsenkamp en Slichtenhorst. Dit vakantiehuis is ideaal voor gasten die willen genieten van de rust en schoonheid van het platteland, terwijl ze toch kunnen profiteren van moderne voorzieningen zoals gratis Wi-Fi. Boek nu en geniet van een ontspannen verblijf in B&B De Lotus.

Wil je weten wat B&B De Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar B&B De Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Lotus

Bezoekers bekeken ook