AXXS BV

AXXS BV is een IT-consultancy gelegen aan Luxoolseweg 2 in Nijkerk.

Meer informatie over AXXS BV in Nijkerk

XS Anywhere is een consultancybedrijf dat op maat gemaakte oplossingen biedt voor netwerkarchitectuur, netwerkinrichting en ondersteuning. Ze garanderen een betrouwbaar netwerk met minimale kans op uitval en bieden 24/7 technische ondersteuning. XS Anywhere is een Starlink-partner en kan dus zelfs een netwerk op afgelegen locaties realiseren. Ze zijn ook gespecialiseerd in glasvezel, VoiP en Microsoft 365 en bieden oplossingen voor zowel datacenters en serverruimtes als mkb-bedrijven en grootbedrijven. Het bedrijf is gecertificeerd voor informatiebeveiliging en blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten. Neem contact op met XS Anywhere voor meer informatie over hun diensten en mogelijkheden.

Wil je weten wat AXXS BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AXXS BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AXXS BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AXXS BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar AXXS BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AXXS BV

Bezoekers bekeken ook