Attantion Beauty & Zonnestudio

Attantion Beauty & Zonnestudio is een Schoonheidssalon gelegen aan Watergoorweg 59A in Nijkerk.

Meer informatie over Attantion Beauty & Zonnestudio in Nijkerk

Bij Attantion Beauty & Zonnestudio in Nijkerk kun je verantwoord zonnen zonder afspraak. De studio is sinds 1 november 2022 gevestigd op de Watergoorweg 59A en biedt naast zonnen ook ontspanning, afvallen, tanden bleken en andere beautybehandelingen aan. Er zijn 7 zonnebanken met verschillende niveaus beschikbaar, en er wordt een vragenlijst ingevuld om het beste level en de juiste tijdsduur voor jouw huidtype te bepalen. Daarnaast is het mogelijk om te cocoonen voor ontspanning en afslanken, waarvoor je kunt reserveren. Ook tanden bleken is mogelijk bij Attantion, waar je na één sessie met drie behandelingen van 20 minuten met een stralende lach de deur uit gaat. Er worden ook cadeaubonnen verkocht die gebruikt kunnen worden voor zonnen, zonnecosmetica, cocoonen en tanden bleken. De openingstijden zijn doordeweeks van 09.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Attantion Beauty & Zonnestudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Attantion Beauty & Zonnestudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Attantion Beauty & Zonnestudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Attantion Beauty & Zonnestudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Attantion Beauty & Zonnestudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Attantion Beauty & Zonnestudio

Bezoekers bekeken ook