Arie uit Nijkerk deelt zijn ervaringen met het verduurzamen van zijn huis tijdens thematour

Nijkerk – Waar moet je allemaal aan denken het verduurzamen van een huis? Daar heeft huiseigenaar Arie Kraan uit Nijkerk ervaring mee. Hij heeft zijn woning stap voor stap aangepakt en deelt nu graag zijn tips met anderen. Geïnteresseerden zijn op 2 maart om 14:00 uur van harte welkom bij Arie Kraan thuis voor een thematour. Aanmelden kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Tijdens de thematour krijg je als bezoeker de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien. Huiseigenaar Arie Kraan vertelt tijdens een rondleiding door het huis uitgebreid over zijn ervaringen zijn met de warmtepomp, isoleren, vloerverwarming, de opslag van energie in batterijen en de opvang van regenwater. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor thematour

Inschrijven voor de thematour van Arie Kraan kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies, waaronder provincie Gelderland. Ook op andere plekken in de provincie worden thematours georganiseerd, bijvoorbeeld in Wageningen, Berg en Dal en Ede.

Lees het volledige artikel bij Anniek Rijksen.

Laat dit artikel viral gaan in Nijkerk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijkerkgids.nl
Redactie deNijkerkgids.nl

Nieuws door Anniek Rijksen. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Arie uit Nijkerk deelt zijn ervaringen met het verduurzamen van zijn huis tijdens thematour

Gerelateerde berichten