ArchiLogiQ

ArchiLogiQ is een IT-consultancy gelegen aan Van Het Hoffstraat 26a in Nijkerk.

Meer informatie over ArchiLogiQ in Nijkerk

Bij DWE ICT zijn ze ervan overtuigd dat duurzame relaties van groot belang zijn. Ze adviseren, creëren en ondersteunen altijd de beste ICT-oplossingen voor hun klanten in het MKB, Transport & Logistiek, Hospitality en Onderwijs. Ze hebben expertise op het gebied van werkplekken, beveiliging, cloud, infrastructuur, telecommunicatie en Microsoft. Ze bieden betrouwbare ICT-oplossingen en een eigen datacenter voor bedrijven in de transport- en logistieksector. Daarnaast streven ze naar een optimale leeromgeving voor basisschoolleerlingen en bieden ze ICT-oplossingen voor het voortgezet onderwijs. Ze hebben ook verschillende projecten en samenwerkingen aangekondigd, zoals het winnen van een aanbesteding bij Dominicus College Nijmegen en de aansluiting van ICT-dienstverlener ArchiLogiQ bij DWE ICT. Ze benadrukken het belang van vertrouwen en veiligheid in de digitale werkomgeving en bieden verschillende oplossingen en diensten aan op het gebied van ICT.

Wil je weten wat ArchiLogiQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ArchiLogiQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ArchiLogiQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ArchiLogiQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar ArchiLogiQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ArchiLogiQ

Bezoekers bekeken ook