Appreo

Appreo is een Softwarebedrijf gelegen aan Patroonstraat 1 in Nijkerk.

Meer informatie over Appreo in Nijkerk

Appreo is een systeem dat bedrijven in de bouw en schoonmaak helpt om efficiënter en leuker samen te werken. Met Appreo kunnen projecten grafisch gepland worden, is er communicatie mogelijk, kunnen digitale werkbonnen worden gemaakt, urenregistratie plaatsvinden, verloning worden geregeld en checklists worden bijgehouden. Het systeem zorgt ervoor dat werk op tijd afkomt door de juiste mensen en materialen op de juiste klus te plaatsen en flexibel in te spelen op veranderingen. Daarnaast is Appreo eenvoudig in gebruik, vergelijkbaar met een favoriete app op je telefoon. Alle informatie staat direct in Appreo, waardoor papier overbodig wordt. Klanten zijn tevreden over Appreo en ervaren meer grip op hun planning en een snellere verwerking van urenregistratie, werkbonnen en materiaalverbruik. Het systeem kan worden gekoppeld aan verschillende andere systemen en kan 30 dagen gratis worden uitgeprobeerd.

Wil je weten wat Appreo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Appreo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Appreo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Appreo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Appreo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Appreo

Bezoekers bekeken ook