Anatolia

Anatolia is een Pizzeria gelegen aan Hoefslag 65 in Nijkerk.

Meer informatie over Anatolia in Nijkerk

Bij Anatolia kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Je hebt de optie om het eten te laten bezorgen of om het zelf af te halen. Als je kiest voor bezorgen, kun je op de website je bestelling plaatsen en aangeven op welk tijdstip je het wilt ontvangen. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Als je liever zelf naar de winkel gaat, kun je ook online bestellen en aangeven wanneer je het wilt ophalen. Ook hier kun je direct online betalen. De locatie van Anatolia is op Hoefslag 65 in Nijkerk, en het telefoonnummer is +31 33 245 0115. Bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Anatolia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anatolia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anatolia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anatolia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Anatolia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anatolia

Bezoekers bekeken ook