ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Hoefslag 53 in Nijkerk.

Meer informatie over ALDI in Nijkerk

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Al hun producten zijn van topkwaliteit en ook nog eens goedkoper dan bij andere supermarkten. ALDI heeft een breed assortiment van ruim 900 producten en streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben zowel eigen huismerken als A-merken en alle producten voldoen aan de hoge kwaliteit die je van ALDI gewend bent. Daarnaast is ALDI ook bezig met duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, kunnen ze de hoeveelheid verspild voedsel beperken. Winkelen bij ALDI is dus een goede keuze als je goedkopere boodschappen wilt doen zonder in te leveren op kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook