Alberto's

Alberto's is een Italiaans restaurant gelegen aan Molenplein 7-11 in Nijkerk.

Meer informatie over Alberto's in Nijkerk

Alberto's Italian is een restaurant, pizzeria en winebar waar ze een variëteit aan Italiaanse vlees- en visgerechten, pizza's, pasta's, antipasta's en internationale gerechten serveren. Ze zijn gepassioneerd en willen hun klanten inspireren met pure, eerlijke en smaakvolle producten. Meer dan 90% van hun ingrediënten zijn biologisch en ze hebben zorgvuldig gekozen leveranciers. Naast het restaurant bieden ze ook catering aan en denken ze graag mee voor een unieke ervaring. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 4-, 5-, 6- of zelfs 7-gangen walking dinner, een buffet met pasta's en salades of een lunch met verse broodjes. Als je wilt reserveren, kun je de gewenste locatie selecteren.

Wil je weten wat Alberto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alberto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alberto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alberto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Alberto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alberto’s

Bezoekers bekeken ook