Afvoercheck BV

Afvoercheck BV is een Loodgieter gelegen aan Watergoorweg 102 in Nijkerk.

Meer informatie over Afvoercheck BV in Nijkerk

Afvoercheck is een gespecialiseerd bedrijf in het verhelpen van verstoppingen in Nederland. Ze zijn het snelst groeiende ontstoppingsbedrijf van het land vanwege hun transparante aanpak en focus op kwaliteit. Ze werken met zorgvuldig gescreende vakmensen, de nieuwste technieken en professionele apparatuur. De monteurs komen ter plaatse in een volledig uitgeruste bus om elk type verstopping snel en vakkundig op te lossen. Ze bieden ook een servicecontract aan waarbij ze 24/7 hulp bieden bij verstoppingen. Voor een vast bedrag van €249 inclusief BTW staan ze altijd paraat om verstopte afvoeren te ontstoppen. Ze geven 6 maanden garantie op de ontstopping en bieden ook korting op reparaties en renovaties van het riool. Daarnaast bieden ze ook periodieke controles en preventieve reiniging van afvoerleidingen aan om verstoppingen te voorkomen. Dit voorkomt onverwachte uitgaven en ze verhelpen tussentijdse verstoppingen kosteloos.

Wil je weten wat Afvoercheck BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afvoercheck BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afvoercheck BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afvoercheck BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Afvoercheck BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afvoercheck BV

Bezoekers bekeken ook