a Lot for you beauty salon

a Lot for you beauty salon is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Heideblauwtje 1 in Nijkerk.

Meer informatie over a Lot for you beauty salon in Nijkerk

Mijn naam is Lotte Wolters en ik ben de eigenaresse van a Lot for you. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist, visagist, pedicure en sportmasseur en heb specialisaties gevolgd in onder andere acne, shiatsu en bindweefselmassage. Ik blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging door middel van cursussen. Bij mij kun je terecht voor de Crystapeel behandeling, die rimpels, littekens, grove poriën en een futloze huid kan verminderen. Daarnaast bied ik pure ontspanning en verfrissende gezichtsbehandelingen aan, waarbij ik ervoor zorg dat je stralend en ontspannen naar huis gaat. Mijn behandelingen kunnen altijd worden aangepast aan jouw wensen en ik geef massages op maat. Ook is het mogelijk om een behandeling in de avonduren of in het weekend te boeken. De meest gekozen behandeling is de Hydro Active gezichtsbehandeling. Indien je risicovoeten hebt, zoals diabetes of reuma, verwijs ik je graag door naar een Medisch pedicure. Je kunt ons ook vinden op social media.

Wil je weten wat a Lot for you beauty salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van a Lot for you beauty salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij a Lot for you beauty salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je a Lot for you beauty salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar a Lot for you beauty salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. a Lot for you beauty salon

Bezoekers bekeken ook