4lancer.com

4lancer.com is een IT-consultancy gelegen aan Westerdorpsstraat 24 in Hoevelaken.

Meer informatie over 4lancer.com in Hoevelaken

Pascal Greuter is beschikbaar voor een nieuwe full-time opdracht vanaf 1 januari 2024. Hij heeft ervaring als programmamanager en IT-verantwoordelijke en richt zich op het moderniseren en professionaliseren van IT-organisaties. Hij heeft gewerkt als Directeur Overheid bij Microsoft en als Adjunct Directeur bij Wigo4it, waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie van Microsoft's producten en diensten bij de overheid. Hij heeft ook gewerkt als Directeur Digital bij Lukkien, waar hij de IT-afdeling moderniseerde en een nieuwe cloud- en devops-strategie implementeerde. Daarnaast heeft hij consultancydiensten aangeboden op het gebied van cloud- en devops-technologie bij zijn eigen bedrijf Xpirit. Pascal Greuter gelooft dat de modernisering en professionalisering van IT bij de overheid begint met een cultuurverandering en de juiste keuze voor open standaarden en integratie. Kwaliteit en samenwerking zijn belangrijker dan kostenbesparing en IT-continuïteit en transparantie zijn van groot belang. Hij is bereid om zijn expertise in te zetten om IT bij de overheid te verbeteren.

Wil je weten wat 4lancer.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 4lancer.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 4lancer.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 4lancer.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar 4lancer.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 4lancer.com

Bezoekers bekeken ook